ASOCIATIA CRESCATORILOR DE PASARI SI ANIMALE MICI LUDUS 2011 - ORGANIZEAZA TARGURI DE PASARI,PORUMBEI,IEPURI SI ANIMALE MICI IN LUNILE 4 septembrie,2 OCTOMBRIE SI 6 NOIEMBRIE IN LOCALITATEA LUDUS,IN CURTEA SCOLII GENERALE NR 1,STR. E60 LANGA BENZINARIA MOLL.TARGUL SE DESFASOARA INTRE ORELE 6-14

 

TARG DE PASARI SI ANIMALE IN RASA PURA LA BRASOV 
Targul va fi organizat in a treia sambata ale fiecarei luni din martie pana in octombrie.Locatia va fi in incinta Targului de animale (2.34 ha) din Lunca-Calnicului, com. Prejmer. 
Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati administratia targului. 
Telefon: 0744-306525. 

 

ASOCIATIA CRESCATORILOR DE PASARI SI ANIMALE MICI IN RASA PURA AVIROM TARA BARSEI BRASOV in colaborare cu SC INSTERMON SRL Brasov ,va invita sa participati la TARGUL INTERNARIONAL cu pasari de curte ,porumbei (voiajori si ornament ),animale de blana,pasari exotice , caini,pisici,produse specifice animalelor ,hrana si medicamente. 

Targul va fi organizat in a treia sambata ale fiecarei luni,respectiv: 

19 iunie,17 iulie; 21 august;18 septembrie;16 octombrie ,anul 2010 cu program intre orele 6 00 – 18 00. 

Locatia va fi in incinta TARGULUI DE ANIMALE ( 2.34 ha ) din LUNCA – CALNICULUI,com. PREJMER,la aproximativ 15 km de Orasul Brasov ,pe soseaua BRASOV- BACAU. 

Cu aceasta ocazie va comunicam ca si-au exprimat dorinta de participare crescatorii din Moldova,Bulgaria,Ungaria, Germania,etc. 

Se vor organiza cu aceasta ocazie si licitatii de pasari si porumbei. 
Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati administratia targului 

Telefon : 0747 858420.